پرایس اکشن و 8 رازی که هر تریدری باید بداند (قسمت دوم)
8 راز پرایس اکشن که هر تریدری باید بداند
پرایس اکشن محبوب ترین و برترین استراتژی معاملاتی است. معامله گران با استفاده از استراتژی معاملاتی پرایس اکشن، تنها با توجه به نمودار و تحرکات قیمت عملکرد و سود آوری خود را بهبود می بخشند. این معامله گران به دنبال الگوهای شناخته شده در قیمت هستند. با این حال هنوز بسیاری از حالات مبهم وجود دارد که معامله گر را گیج آماده شکست می کند. فارکس بات در این مقاله به بررسی 8 راز و ابهام مهم در روش پرایس اکشن پرداخته است.
شناخت فاز حرکتی چارت
در هر زمانی حرکت قیمت می تواند فاز صعودی، نزولی و یا رنج داشته باشد. شناخت این فاز با توجه به حرکت چارت مشخص می شود. با تجزیه کندل استیک ها به اجزای ریز و تایم فریم های پایین تر فاز حرکت تعیین می شود.
در تصویر زیر می توانید 5 فاز حرکتی را مشاهده کنید.
- روند
هر گاه قیمت برای دوره مشخصی حرکت رو بالا و یا پایین مشخصی داشته باشد. در هنگام یک روند صعودی حرکت های ریز نزولی هم ایجاد می شود ولی قله ها و دره های نمودار همواره رو به بالا است. همانطور که میبینیم قیمت به صورت اکید حرکت نمی کند و به اصلاح های ریز در طول روند را اصطلاحا موج می نامیم. این موج ها قدرت روند را تعیین می کنند که در ادامه تشریح می کنیم.
-
اصلاح
اصلاحات قیمت حرکات کوتاه خلاف جهت روند اصلی فاز حرکتی هستند. این حرکات کوتاه قیمت معمولا از نظر زمانی نیز فازهای طولانی تشکیل نمی دهند. همانطور که ادامه می بینیم قیمت همواره در یک موج بالا و پایین می رود.
-
روند خنثی (رنج)
فاز حرکتی رنج به صورت ساید قیمت بین دو ارزش حرکت می کند. در طول رنج قیمت تمایلی به شروع روند جدید از خود نشان نمی دهد.
-
شکست (Breakouts)
خریداران و فروشندگان در طول یک فاز حرکتی رنج در تعادل هستند. اگر نسبت قدرت بین خریداران و فروشندگان در طول روند خنثی تغییر کند و یک طرف بازار اکثریت را برنده شود، یک شکست از چنین فاز جانبی رخ میدهد. سپس قیمت یک روند جدید را آغاز میکند. بنابراین، شکست، پیوندی بین روند خنثی و روند جدید جدید است.
-
روند بازگشتی
اگر یک اصلاح برای مدت طولانی ادامه یابد و اگر شدت آن افزایش یابد، یک اصلاح میتواند منجر به برگشت کامل روند و آغاز یک روند جدید شود. مانند شکست، سناریوهای برگشتی نیز انتقال یک فاز حرکتی بازار به فاز بعدی را نشان میدهند.
مراحل نمودار زیر را می توان مشاهده کرد زیرا آنها نشاندهنده نبرد بین خریداران و فروشندگان هستند. این مفهوم همیشگی است و مکانیزمی را توصیف میکند که باعث تمام حرکتهای قیمت میشود. مرحله روند صعودی قیمت را به سمت بالا هل میدهد، که نشاندهنده افزایش قدرت خریدار است. رنج ها روند موقتی را نشان میدهند و مکث میکنند. روند قیمت تا زمانی ادامه مییابد که قیمت در طول یک روند صعودی به یک روند جدید تغییر نیابد.
اصلاح قیمت نشاندهنده افزایش کوتاهمدت مخالفان است. اگر این موارد از بین بروند، این روند به حرکت خود ادامه میدهد. از سوی دیگر، فازهای اصلاح طولانی در نهایت زمانی که طولانی و عمیق شوند، به روندهای جدیدی تبدیل میشوند.
اگر ما فازهای حرکتی را به طور جامع درک کنیم، تحلیل قیمت نسبتا ساده میشود.
ادامه دارد…
فارکس بات را در اینستاگرام دنبال نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.