پرایس اکشن و 8 رازی که هر تریدری باید بداند (قسمت اول)
8 راز پرایس اکشن که هر تریدری باید بداند
پرایس اکشن محبوب ترین و برترین استراتژی معاملاتی است. معامله گران با استفاده از استراتژی معاملاتی پرایس اکشن، تنها با توجه به نمودار و تحرکات قیمت عملکرد و سود آوری خود را بهبود می بخشند. این معامله گران به دنبال الگوهای شناخته شده در قیمت هستند. با این حال هنوز بسیاری از حالات مبهم وجود دارد که معامله گر را گیج آماده شکست می کند. فارکس بات در این مقاله به بررسی 8 راز و ابهام مهم در روش پرایس اکشن پرداخته است.
نقاط حمایت و مقاومت بهترین محل برای ورود؟
همانطور که همگی می دانیم، نقاط حمایت و مقاومت در حرکت قیمت مکان تصمیم گیری بسیاری از معامله گران برای ورود به یک پوزیشن می باشد. به طور پیش فرض با رسیدن به حمایت و یا مقاومت، تعادل بین فروشندگان و خریداران بر هم می خورد. به همین منظور باید منتظر واکنش قیمت به این نقاط باشیم.
تایم فریم حمایت و مقاومت
رعایت چند نکته در این مکان ها حائز اهمیت است. ابتدا این که این سطح حمایتی و مقاومتی به کدام تایم فریم معاملاتی تعلق دارد. به این منظور این تعریف را ارائه می کنیم، سطوح حمایت و مقاومتی متعلق به بالاترین تایم فریمی است که در آن تریم فریم باعث چرخش حرکت قیمت شده باشد.
به طور مثال فرض کنید ما با یک سطح حمایتی در تایم فریم یک ساعته و چهارساعته مواجه هستیم، یعنی این سطح قبلا باعث چرخش قیمتی شده است که در تایم فریم یک ساعته و چهارساعته روند جدیدی ساخته است. اما در تایم فریم روزانه صرفا یک حرکت موقتی ( نه چرخش و روند جدید) ساخته است. این سطح حمایتی متعلق به تایم فریم چهار ساعته خواهد بود.
اهمیت این مطلب آن جا مشخص می شود که تریدر های مبتنی بر پرایس اکشن این نکته را به خوبی می دانند که وقتی وارد معامله شوند که واکنش (شکست و یا برگشت) در تایم چهارساعته انجام پذیرد.
قدرت سطح
نکته دیگر قدرت یک سطح حمایتی و مقاومتی است. تجزیه و تحلیل تکنیکال مرسوم میگوید: هرچه قیمت بیشتر به سطح خاصی از حمایت یا مقاومت برخورد کند، قویتر میشود. با این حال، من نمیتوانم کاملا با این موضوع موافقت کنم.
هر بار که قیمت به سطح حمایت یا مقاومت برخورد کند، تعادل بین خریداران و فروشندگان تغییر میکند. هرگاه قیمت در طول روند رو به رشد به مقاومت برسد، فروشندگان بیشتری وارد بازار میشوند و معاملات فروش خود را وارد میکنند. اگر قیمت دوباره به همان سطح مقاومت برسد، فروشندگان کمتری آنجا منتظر میمانند. این پدیده جذب قیمت نیز نامیده میشود. مقاومت به تدریج تضعیف میشود تا زمانی که خریداران دیگر با مقاومت مواجه نشوند و قیمت میتواند به سمت بالا حرکت کند و روند رو به بالا را ادامه دهد.
ما میتوانیم این پدیده را زمانی مشاهده کنیم که عدم پذیرش عبور از یک مقاومت به طور فزایندهای ضعیفتر میشود و قیمت میتواند هر بار سریعتر به سطح مقاومت بازگردد. شکلهایی مانند مثلثها یا کاپ نیز براساس مفهوم جذب مرتبه هستند.
شکل بالا چنین مثالی را نشان میدهد. همان طور که پیکانها نشان میدهند، قیمت نقره زودتر و زودتر به همان سطح مقاومت باز میگردد. این نشان میدهد که فروشندگان کمتری علاقمند به فروش در سطح مقاومت در هر زمان هستند. در این مورد، سطح مقاومت به طور فزایندهای ضعیفتر میشود. علاوه بر این، درست قبل از این که شکست رخ دهد، روند به سمت بالا شتاب میگرفت همانطور که فلش نقطهچین نشان میدهد. در نهایت، قیمت از طریق سطح مقاومت شکست و یک روند رو به رشد توسعهیافته زمانی که هیچ سود فروشی باقی نمانده بود، پدیدار شد.
قسمت بعدی مقاله را اینجا مطالعه نمایید.
پرایس اکشن و 8 رازی که هر تریدری باید بداند (قسمت دوم)
فارکس بات را در اینستاگرام دنبال نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.