استراتژی معامله با الگوی مستطیل شگفت انگیز
استراتژی معامله با الگوی مستطیل شگفت انگیز
“مستطیل” یک الگوی تجزیه و تحلیل تکنیکال کلاسیک است که توسط خطوط افقی توصیف می شود. این خطوط افقی سطح حمایت و مقاومت را در نمودار قیمت نشان می دهند. این الگو شبیه مفهوم خرید در سطح حمایت قابل توجه و فروش در سطح مقاومت غالب است. قیمت می تواند برای مدت طولانی بین الگوی مستطیل باقی بماند ، یا اینکه الگوی مستطیل بسیار کوچک باشد.
شکل ظاهری این الگو بیانگر این است که عرضه و تقاضای جفت ارز برای مدت طولانی متعادل هستند. پرایس اکشن در بالای مستطیل مقاومت و در پایین مستطیل حمایت پیدا می کند. این الگو را می توان پس از تشکیل دو سطح بالا و پایین به راحتی شناخت و تأیید کرد. این پستی و بلندی ها دو خط موازی در بالا و پایین عمل قیمت ایجاد می کنند. این خطوط به عنوان یک سطح حمایت و مقاومت قوی در برابر قیمت عمل می کنند.
به خاطر داشته باشید که این الگو تعصب صعودی یا نزولی ندارد. این یک الگوی خنثی است که نشان می دهد هر دو طرف قدرت مساوی را در اختیار دارند. با استفاده از این الگو ، می توانیم با روند معامله کنیم ، یا می توان از آن برای معاملات روند خلاف و معکوس نیز استفاده کرد. به طور خلاصه ، الگوی نمودار مستطیل نیز ادامه دهنده و یا معکوس است. با این حال ، کارشناسان تکنیکال معتقدند که استفاده از Rectangle به عنوان الگوی ادامه ، شانس بالاتری برای عملکرد دارد.
معامله الگوی نمودار مستطیل
مثال 1
الگوی مستطیل را می توان به راحتی در نمودارهای قیمت یافت و بیشتر در همه بازه های زمانی معاملاتی مشاهده می شود. نمودار زیر شکل گیری الگوی نمودار مستطیل در نمودار روزانه AUD / NZD را نشان می دهد.
همانطور که بحث شد ، چیزی به عنوان الگوی مستطیل صعودی یا نزولی وجود ندارد. وقتی این الگو را در هر بازه زمانی پیدا کردیم ، تنها کاری که باید انجام دهیم تجارت با روند است. همچنین می توانیم الگوی rectangle را معامله کنیم ، دقیقاً مانند نحوه معامله بازار خنثی (ساید).
تصویر زیر همان الگوی نمودار مستطیل را نشان می دهد که در شکل بالا اما در بازه زمانی چهار ساعته نشان داده شده است. باکس نارنجی نشان دهنده چند فرصت خرید و فروش است ، اما ما تصمیم گرفته ایم که فقط این الگو را با این روند معامله کنیم. پیکانهای سبز نشان دهنده ورود خرید ما در این جفت است.
نمودار زیر نشان دهنده ورود و خروج ما در جفت ارز AUD / NZD است. پیکان سبز نشان دهنده ورود ما در این جفت است و stop-loss دقیقاً زیر جعبه نارنجی قرار دارد که نشان دهنده شکل گیری این الگو است. قرار دادن Stop-Loss به شما بستگی دارد. اگر یک معامله گر زیسک پذیر هستید ، ضرر و زیان را دقیقاً در زیر ورودی قرار دهید و معامله گران محافظه کار باید حد ضرر بیشتری را جستجو کنند.
قرار دادن حد سود یک هنر است زیرا ما می توانیم به دلایل مختف از موقعیت خود خارج شویم. برای بستن موقعیت ها می توانید از اندیکاتورهای تکنیکال استفاده کنید. هنگامی که روند حرکت خود را از دست داد ، از منطقه حمایت، مقاومت برای بستن موقعیت های خود استفاده کنید. در مثال فوق ، به محض اینکه از موقعیت خود خارج شدیم ، کاملاً روند معکوس را می بینیم. دلیل این امر آن است که در آنجا خط مقاومت قابل توجهی قرار دارد.
مثال 2.1
در نمودار روزانه AUD / NZD ، تصویر زیر نشان دهنده شکل گیری دو الگوی نمودار مستطیل در یک روند نزولی است.
تصویر زیر همان الگوی مستطیل (1) است که در نمودار بالا نشان داده شده است اما در یک بازه زمانی پایین تر ، که نمودار 4 ساعته است. بیشتر اوقات، ما الگوهای مستطیل را فقط در یک بازار پرطرفدار می یابیم. همچنین ، این الگو نشان دهنده مرحله برگشت روند رو به پیشرفت است. مورد دیگری که الگوی مستطیل نشان می دهد این است که هر دو طرف در مرحله عقب کشیدن قدرت برابر دارند. در وهله اول دلیل این شکل گیری است.
بنابراین هنگام معامله این الگو مراقب باشید زیرا در مرحله ادغام ، بازارها اغلب چند جهش در نمودار قیمت ایجاد می کنند. امن ترین راه معامله این الگو وقتی است که پرایس اکشن در منطقه بالایی مستطیل نزدیک شود. در نمودار زیر ، فلش قرمز نشان دهنده معامله فروش ما در این جفت است.
نمودار زیر نشان دهنده ورود ، خروج و مدیریت ریسک ما در این جفت است. قسمت ورودی بالای جعبه بود. اگر حد ضرر را با سود مقایسه کنید ، به وضوح نشان می دهد که ما استاپ لاس کوچکتر را انتخاب کرده ایم ، به این دلیل است که خط بالای مستطیل به عنوان یک خط مقاومت اولیه عمل می کند. اگر عملکرد قیمت خط مقاومت را بشکند ، الگوی پیش فرض نامعتبر می شود و نیازی به حفظ موقعیت ما نیست. در اطراف منطقه سود ما ، پرایس اکشن شروع به کندی کرد ، که نشان دهنده قدرت است. از این رو تصمیم گرفتیم موقعیت خود را ببندیم.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.